Fiets mee in jouw tempo

De Ride for the Roses

De Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud met één gemeenschappelijk doel: geld ophalen voor een versnelling in kankeronderzoek. Of je nu 10 kilometer fietst op een stadsfiets met je kinderen, of 100 kilometer aflegt op je racefiets in het grootste peloton van Nederland, iedereen kan meedoen. 

De routes

100km
De Johan van der Velde-route

Vanuit de pitstraat van het TT Circuit Assen vertrekken we voor deze unieke pelotonstocht op de weg. Na een ronde over het circuit rijden we door Assen, langs de hunebedden naar Valthe. Dan via Schoonlo, Grolloo terug naar het Circuit om daar te eindigen op één van de bekendste finishlijnen van Nederland.  

50km
De Versnellings-route

Na een ronde over het TT Circuit gereden te hebben, brengt deze toertocht je langs een aantal pareltjes in het Drentse land. Via Hooghalen, Brunstingerplassen, de Drentse hoofdvaart terug richting het circuit. Als afsluiting rij je nog een ronde over het TT circuit.

25km
De Naamdrager-route

Na een ronde over het TT Circuit voert deze route langs het militair oefenterrein. Vervolgens passeer je de Drentse dorpjes Hooghalen en Laagherveen. Hier is de mogelijkheid om even te pauzeren. Daarna rijd je langs verschillende TT campings en vervolgens weer terug naar het TT Circuit, om af te sluiten met een tweede ronde over het circuit.

10km
De Toekomst-route

Een prachtige route in het bijzonder voor gezinnen met kleinere kinderen. Vertrekkend vanuit de pitstraat rijden we een ronde over het TT Circuit. Vervolgens een route langs het militair oefenterrein om vervolgens weer te finishen op het TT Circuit.

Prachtige routes met start op TT Assen

Het grootste peloton van Nederland

Een mooie dag met een fantastisch doel

Belangrijke zaken

Rider's tips

Let op je medemens

Fiets verstandig, let op elkaar.
Rider's tips

Kom op tijd en op de fiets

Een parkeerplek vinden kan moeilijk zijn. Sommige parkeerplaatsen bevinden zich ver van het TT Circuit Assen vandaan.
Rider's tips

Draag opvallende en beschermende kleding

Lees de voorschriften van de Ride for the Roses goed door en zorg ervoor dat je veilig en voorbereid op de dag komt.