Algemene informatie | Ride for the Roses 2017


Ride 2017 - 20ste editie op 3 september in Lansingerland

Op 3 september 2017 is de 20e editie van de Ride for the Roses, deze editie vindt plaats in en rond de gemeente Lansingerland. Dit bijzondere wielerevenement heeft een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Dit evenement is inmiddels een begrip in Nederland. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met zo'n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding
 

De Ride is voor iedereen!

Jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers; iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses. Je kunt individueel deelnemen aan een van de drie routes, maar denk ook eens aan een vrienden-, bedrijfs- of gezinsuitje.

Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen met hetzelfde doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. De 100 km is een unieke beleving voor ervaren, getrainde fietsers. Je ervaart het heuse Tour-gevoel met het grootste peloton van de wereld fiets je over een volledig afgezet parcours. De toertochten voeren langs de mooiste plekjes en worden in eigen tempo afgelegd. Om extra geld in te zamelen worden op weg naar 3 september verschillende side-events en uiteenlopende activiteiten georganiseerd in actie voor de Ride for the Roses.

Schrijf je in voor de 20ste editie van de Ride for the Roses! »

 

Terugblik Ride for the Roses 2016

Vragen?

Mocht je meer willen weten over de Ride for the Roses, kijk dan bij "Ride & KWF" of neem contact met ons op via: 06 - 27 47 39 73 (ook via Whats app bereikbaar) of info@ridefortheroses.nl.