Deelnamebescheiden


Deadline voorinschrijving

De deadline van de voorinschrijving is zaterdag 29 juli 23.00 uur. Iedereen die voor die tijd is ingeschreven, ontvangt rond 11 augustus de deelnamebescheiden thuis of op kantoor (in geval van een bedrijfsteam).  

Deelnamebescheiden
Elke deelnemer die zich voor de deadline heeft ingeschreven ontvangt:


- Startnummer
- Polsbandje( LET OP: het polsbandje valt minder goed op in de envelop, maar zorg dat je deze er wel uit haalt!).
- Deelnemersboekje
-'Ik fiets voor' sticker

LET OP: de deelnamebescheiden worden automatisch verstuurd naar het door de deelnemer ingevulde adres. Het is dus belangrijk dat hier exact de juiste adresgegevens staan ingevuld. Dan weet je zeker dat deze netjes bij jou in bus belanden. 

Na-inschrijving
Indien je je 30 juli of later inschrijft bent, dan kun je je bescheiden ophalen bij de inschrijfbalie op 3 september, vanaf 7.30 uur. Op vertoon van je bevestigingsmail liggen daar jouw bescheiden klaar. Wanneer je je voor de deadline hebt ingeschreven, maar de betaling pas na 29 juli (23.00 uur) hebt voltooid, dan dien je ook de bescheiden op te halen bij de inschrijfbalie op 3 september.

Ben je wel voor de deadline van voorinschrijving ingeschreven, maar heb je een paar dagen voor de Ride nog niets ontvangen? Dan kun je contact opnemen met info@ridefortheroses.nl. Hier kun je aangeven wat je precies mist, met jouw naam en adres erbij vermeld. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.