Geef je fondsenwerving een boost!


Jaarlijks haalt de Ride for the Roses veel geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker en dat is nodig ook. Op dit moment krijgt nog steeds 1 op de 3 mensen kanker en per uur overlijden er vijf mensen aan kanker. Daarmee is kanker helaas nog steeds doodoorzaak nummer 1 in Nederland. De Ride for the Roses zet zich in voor een wereld waar niemand meer overlijdt aan kanker. Hiervoor is veel wetenschappelijk onderzoek nodig. De opbrengst van de Ride for the Roses komt dan ook ten goede aan onderzoeksprojecten van KWF Kankerbestrijding. 

 
Persoonlijke 'Mijn Ride'-pagina

We zouden het fantastisch vinden als jij ons dit jaar wilt helpen bij het ophalen van een mooi bedrag voor KWF. Schrijf je in voor de Ride for the Roses 2017 en je ontvangt je eigen online 'Mijn Ride'-pagina. Deze kun je dan vullen met persoonlijke informatie en vervolgens kun je eenvoudig aan de slag om donaties te werven. Stel je eens voor dat alle 10.000 deelnemers zo’n € 100,- sponsorgeld werven door bijvoorbeeld 10 vrienden die € 10,- euro doneren, geweldig toch?! Zo maken we gezamenlijk een vuist tegen kanker.

Wil je niet meefietsen maar je wel inzetten (bijvoorbeeld met je school, bedrijf of zelf) voor de Ride for the Roses, schrijf je dan in als fan. Ook dan krijg je een online 'MIjn Ride' pagina waarmee je online donaties kunt werven en/of je verworven donaties (met je school/bedrijfsacties) op storten.
 
Mocht je je helemaal niet willen inschrijven, dan kun je altijd het geld overmaken naar IBAN rekeningnummer: NL24RABO0143703765 o.v.v. donatie Ride for the Roses.

 
Top 10 fondsenwervers

Wij zijn alle deelnemers die zich inzetten om donaties te werven voor de Ride for the Roses en daarmee voor KWF Kankerbestrijding heel erg dankbaar. Graag willen we de deelnemers die het meeste geld ophalen, belonen met een leuke prijs. De tien (individuele) deelnemers die het hoogste bedrag aan donaties hebben geworven via hun persoonlijke “Mijn Ride-pagina” (de stand op vrijdag 1 september om 12.00 uur), worden uitgenodigd om op zondag 3 september mee te fietsen in het prominententeam.  Deze ‘top 10-fondsenwervers’ mag starten vanuit het prominenten startvak, gebruikmaken van het ontbijtbuffet en lunchbuffet en krijgt ook het speciale roze prominenten wielershirt. Voor het volledige reglement kijk hier.

 
We helpen je graag!

Hieronder een aantal hulpmiddelen die jou kunnen helpen met het werven van fondsen: 
- Invullen 'Mijn Ride' -pagina
- Toolkit (handleiding) fondsenwerving
- Animatiefilmpje fondsenwerving
- Voorbeeld teksten
- Ideeënkaart
- Doneerkaart
- Extra tools (zoals posters, wikkels, visitekaartjes, FB social shares) om uit te printen of digitaal te gebruiken:
  1. Poster; print uit, hang deze overal op en attendeer iedereen om je heen er op. Vul regelmatig de 'thermometer' aan en zorg ervoor dat jouw Mijn-Ride-pagina er ook op staat.
  2. A5 flyer: print uit, vul in en deel uit aan iedereen die je kent en tegen komt.
  3. Wikkel: print uit, vul in en plak op een (jam)pot, bakje of fles en zet jou 'donatiebox' neer op plekken waar veel mensen komen. De opbrengst tel je op bij jou totaal op jouw 'Mijn-Ride' pagina.
  4. Kaartjes: print uit, vul in, plak dubbel en deel ze uit aan iedereen die je tegenkomt.
  5. FB Social share: gebruik deze teksten binnen al jouw social networks, deel ze met al je vrienden en fans en post de url van jouw 'Mijn-Ride' pagina erbij.
  6. Hier op Facebook staan alleen jpg's files. Op de website van de Ride vind je ook de pdf's, als je dat makkelijker vind om te gebruiken. SUCCES, dit geeft je fondsenwerving vast een BOOST.

- Logo's, flyers e.d. kun je hier vinden

- wil je een donatiebox op school, op je werk, of in de winkel zetten? Vraag hem hier aan.

 
Inpiratiesessie fondsenwervingsbijeenkomst

Om je te helpen bij het werven van donaties, organiseren we in mei een inspiratiesessie fondsenwerving. ervaringsdeskundigen vertellen meer over het inzetten van je (zakelijke) netwerk, voorbeelden uit de praktijk en andere tips en trics. Interesse? Stuur dan mail.