Ride Merchandise


We verkopen dit jaar ook weer mooie Ride artikelen! Speciaal vanwege ons jubileum is een nieuw Ride wielertenue ontworpen. De Ride for the Roses webshop is inmiddels gesloten, wil je toch nog eéeén van deze producten bestellen? Dat is mogelijk! Neem daarvoor even contact met ons op via info@ridefortheroses.nl

 
Levertijd
Besteldatum Levering
vanaf 11 juli t/m 3 september 2017 3 september bij de infostand (zolang de voorraad strekt)
4 t/m 15 september 2017 (tot 12.00 uur) ca. 6 weken (na 23 september)
 

 

Als je hier of over andere zaken vragen hebt, kunt je bellen met 06 - 27 47 39 73 (ook via Whats app bereikbaar) of mailen naar info@ridefortheroses.nl.


De gewone t-shirts en het smartphonehoesje zijn het hele jaar door te bestellen! Wil je één van deze items aanschaffen? Stuur een mail naar info@ridefortheroses.nl of bel met  06 - 27 47 39 73 (ook via Whats app bereikbaar) over de te volgen procedure voor het bestellen van deze items. 

 

Wielertenue

PRIJS €94,95
Speciaal voor de jubileumeditie hebben we een nieuw RFTR wielertenue ontworpen. Wil jij ook in stijl op 3 september aan de start verschijnen?
Het tenue bestaat uit een wielershirt (Prof Jersey SS Matrix) en een wielerbroek (Bibshort Race Proven 2.0 Lycra). De broek is een nieuw model t.o.v. de vorige jaren. 
wielershirt

PRIJS €44,95
Speciaal voor de jubileumeditie hebben we een nieuw RFTR wielertenue ontworpen. Wil jij ook in stijl op 3 september aan de start verschijnen?
Het wielershirt is een Prof Jersey SS Matrix, voorzien van 3 zakken op de achterkant. 


WIELERBROEK

PRIJS €64,95
Speciaal voor de jubileumeditie hebben we een nieuwe RFTR wielerbroek ontworpen. Wil jij ook in stijl op 3 september aan de start verschijnen? De wielerbroek is een Bibshort Race Proven 2.0 Lycra en is een nieuw model t.o.v. de vorige jaren. 

Bedrijfstenue
Om volledig in stijl aan de start te staan op 3 september kun je nu ook een gepersonaliseerd Ride for the Roses bedrijfswielertenue laten ontwerpen. Het bedrijfswielertenue bestaat uit een wielershirt en optioneel een wielerbroek. Het shirt en de broek zijn in de Ride stijl, maar op het tenue is ook een plaats gecreëerd die je als bedrijf zelf kunt invullen met tekst en/of logo's naar keuze. Ook kan de kleur van het tenue worden aangepast aan je eigen bedrijfskleur. De minimale afname om in aanmerking te komen voor de bedrijfswielerkleding is 10 wielershirts.
 
Vraag meer informatie aan via mail of telefoon.
 
RIDE T-SHIRT MAN *

PRIJS €24,95

Dit is een mooi T-shirt speciaal ontworpen voor de man. Met dit T-shirt draag je de waarden van de Ride for the Roses werkelijk bij je! Het shirt bestaat voor 5% uit polyester en voor 95% uit katoen.

LET OP: valt een maat kleiner. 

 
RIDE T-SHIRT VROUW *

PRIJS €24,95

Dit is een mooi slim fit T-shirt speciaal ontworpen voor de vrouw. Met dit T-shirt draag je de waarden van de Ride for the Roses werkelijk bij je! Het shirt bestaat voor 5% uit polyester en voor 95% uit katoen. 

LET OP: valt een maat kleiner! 


RIDE SMARTPHONEHOESJE *

PRIJS €14,95

Dit is niet alleen een bijzonder fraai Ride for the Roses telefoonhoesje. Het telefoonhoesje beschermt je telefoon ook voor zweet en lichte regen. Zo kun je je telefoon voortaan met een gerust hart meenemen tijdens het fietsen. Afmeting hoesje: 13 cm hoog en 7 cm breed.


 
Speciale Ride for the Roses Sieraden 
Op veler verzoek heeft Miriam Klaassen naast de bestaande hanger ook een herenhanger ontworpen in de Mane Novum collectie. In de 
 
plaathanger is het logo van de Ride for the Roses subtiel verwerkt. De hanger bestaat uit 1e gehalte zilver en is 23x16 mm groot. De hanger kost 32,50 euro. De hanger met zilveren Venetiaans collier 50 cm kost  57,50 euro. De rooshanger kost 25,00 euro; inclusief collier 50,00 euro. 
De collectie bestaat verder uit armbanden, oorhangers, ringen, etc. De sieraden zijn te bestellen of te reserveren via de site: www.miriamklaassen.nl.