Ride Merchandise


De online Ride for the Roses webshop met wielerkleding is op dit moment gesloten! De gewone t-shirts en het smartphonehoesje zijn het hele jaar door te bestellen! Wil je één van deze items aanschaffen? Stuur een mail naar info@ridefortheroses.nl of bel met  023 - 531 23 32 over de te volgen procedure voor het bestellen van deze items. 

 

 
RIDE T-SHIRT MAN *

PRIJS €24,95

Dit is een mooi T-shirt speciaal ontworpen voor de man. Met dit T-shirt draag je de waarden van de Ride for the Roses werkelijk bij je! Het shirt bestaat voor 5% uit polyester en voor 95% uit katoen.

LET OP: valt een maat kleiner. 

 
RIDE T-SHIRT VROUW *

PRIJS €24,95

Dit is een mooi slim fit T-shirt speciaal ontworpen voor de vrouw. Met dit T-shirt draag je de waarden van de Ride for the Roses werkelijk bij je! Het shirt bestaat voor 5% uit polyester en voor 95% uit katoen. 

LET OP: valt een maat kleiner! 


RIDE SMARTPHONEHOESJE *

PRIJS €14,95

Dit is niet alleen een bijzonder fraai Ride for the Roses telefoonhoesje. Het telefoonhoesje beschermt je telefoon ook voor zweet en lichte regen. Zo kun je je telefoon voortaan met een gerust hart meenemen tijdens het fietsen. Afmeting hoesje: 13 cm hoog en 7 cm breed.


* De Ride for the Roses merchandise is op voorraad bij de organisatie. Wanneer je één van deze zaken besteld heb je die binnen een week in huis. Mail naar info@ridefortheroses.nl welk product jij graag wilt ontvangen en dan word je verder geinformeerd over de betaling. Deze producten zijn te bestellen zo lang de voorraad strekt. 

 


EEN NIEUWE RIDE HANGER, SPECIAAL VOOR DE MANNEN!

Op veler verzoek heeft Miriam Klaassen naast de bestaande hanger ook een herenhanger ontworpen in de Mane Novum collectie. In de plaathanger is het logo van de Ride for the Roses subtiel verwerkt. De hanger bestaat uit 1e gehalte zilver en is 23x16 mm groot.  Te bestellen of reserveren via de site: www.miriamklaassen.nl. De hanger kost 32,50 euro. De hanger met zilveren Venetiaans collier 50 cm kost  52,50 euro.