Routebeschrijving & Parkeren


De Ride for the Roses 2017 start vanaf Royal Lemkes. Deze locatie is goed bereikbaar per auto en fiets, maar ook per openbaar vervoer. Het parkeren vindt plaats op diverse locaties op het terrein van Greenparc Bleiswijk en The Greenery. Het parkeren is gratis en op eigen risico.

Volg zowel op de openbare weg als op het terrein van Greenparc Bleiswijk en The Greenery altijd de aanwijzingen van politie, verkeersregelaars, beveiliging en Ride-medewerkers op. 
 

Met de auto

Gebruik voor uw navigatiesysteem het volgende adres: Klappolder 1, Bleiswijk.

Dit is niet het adres van Royal Lemkes, maar met dit adres weet u zich verzekerd van een juiste route naar het parkeerterrein. Volg daarna de bewegwijzering en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Klik hier voor een routebeschrijving.

  • Na het oprijden van het terrein wordt u door de verkeersregelaars naar het juiste parkeerterrein geleid. Volg alstublieft de aanwijzingen op.
  • Parkeer op aanwijzing van de verkeersregelaar uw auto.
  • Volg daarna de borden Start/Finish om bij de start te komen.

Met de fiets

De ingang van de Ride for the Roses locatie bij Royal Lemkes is ten hoogte van Klappolder 210, Bleiswijk. Om u een veilige en snelle toegang tot de Ride for the Roses te bieden, volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars.

 

Met het openbaar vervoer

Kijk voor meer informatie op www.ov9292.nl. U kunt het volgende adres invoeren: Klappolder 210, Bleiswijk