Routes Ride for the Roses 2017


Hieronder tref je de concept routes aan. Let op: onder voorbehoud van wijzigingen.
De routes zijn ontwikkeld door TC Pijnacker.
 

Toertocht 25 km:
De route wordt met de klok mee verreden.

Toertocht 50 km:
De route wordt tegen de klok in verreden.

Cycletour 100 km:
De route wordt tegen de klok in verreden.

De 100 kilometer route tijdens deze jubileum editie is prachtig, langs fraaie plekken in Het Groene Hart. De dijk door Zevenhuizen, Hekendorpse Buurt, Montfoort, Middelburgseweg: schitterende delen van de route met grootse uitzichten. Passages door de kernen van Moerkapelle, Moordrecht, Hekendorp, Oudewater en Woerden.
 
Het is belangrijk dat jij als deelnemer ook goed oplet onderweg. Vlak na de start hebben we enkele scherpe bochten over nog smalle fietspaden om onder de A12 door te komen door een fietstunnel. De passages van de Goejanverwelledijk in Gouda en van de Hekendorpse Buurt zijn smal maar prachtig. Daar moeten we rekening houden met elkaar. Als organisatie zorgen wij dat er geen tegenliggend verkeer is. Van de deelnemers vragen wij oplettend mee te rijden, wees geconcentreerd op uw fiets!
 
Wat wij hierboven “smal” noemen, betekent dat twee personenauto’s elkaar kunnen passeren, maar dat het niet zo breed als een “gewone” tweebaansweg is. Aangezien we met de Ride altijd op 1 weghelft fietsen, is het breed genoeg, als we de tegenliggers stil zetten. En dat gebeurt altijd. Maar waakzaamheid van de deelnemers blijft geboden!