​Royal Lemkes verbindt zich aan Ride for the Roses


De locatie van Royal Lemkes in Bleiswijk is in 2017 de start/finish locatie van de 20ste editie van de Ride for the Roses. De locatie is gelegen aan de A12 (afslag Bleiswijk) tussen Den Haag en Gouda. 

 

Adres Royal Lemkes

Hollandweg 8 - 2665 MT - Bleiswijk

 

Royal Lemkes

 
"Royal Lemkes heeft een groen hart. We geloven in planten. Planten bieden een beter leven, een vitale business en ze leveren een duurzame bijdrage aan een groenere wereld. Bij alles wat we ondernemen streven we naar duurzame groei: van onze mensen, van onze relaties en van onze gezamenlijke business.
 
Royal Lemkes is in 1882 gestart als kwekerij en uitgegroeid tot een koninklijk bedrijf. We zijn Europees marktleider in het beleveren van planten aan grootschalige Retail uit diverse segmenten: bouwmarkten, tuincentra, discount supermarkten, full-service supermarkten en woonwinkels. We helpen onze klanten om met planten hun doelstelling qua onderscheidend vermogen en rendement te verbeteren. Onze expertise ligt in planten en de connectie met de beste kwekers. We bieden daarbij een zeer efficiëntie Supply Chain en diverse andere diensten zoals Business intelligence, Trade Marketing, Replenishment en Duurzaamheid.

Onze kernwaarden zitten diep geworteld in ons DNA. Betrouwbaarheid en Vakmanschap zijn ons bestaansrecht. Klantbetrokkenheid is belangrijk om samen naar oplossingen en kansen te zoeken. Leiderschap staat voor onze ambitie om het verschil te maken, waarbij we altijd de Verbinding zoeken met elkaar, onze partners en de wereld om ons heen.
 
Let’s plantify the future. Together."

 

Motivatie Royal Lemkes

"Al jaren draagt Royal Lemkes het KWF en het fietsevenement Ride for the Roses haar ‘groene’ hart toe. We zijn dan ook trots dat we in 2017 de start- en finishlocatie mogen zijn van dit geweldige evenement.
 
Samen met onze collega’s en relaties maken wij een vuist in de strijd tegen kanker en gaan fietsen om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Alles draait om tijd. Tijd is leven. Met de donaties die hieruit volgen, komen we steeds dichterbij. Dichterbij nog meer kennis, nieuwe successen, betere behandelingen en uiteindelijk meer tijd voor mensen met kanker. Samen bewegen we naar de dag dat niemand meer overlijdt aan kanker."