Deelnamebescheiden


Daginschrijving

Vanaf vrijdag 7 september is inschrijven via de website niet meer mogelijk. Toch meefetsen tegen kanker? Dan ben je van harte welkom! Daginschrijving is mogelijk op zondag 9 september vanaf 07.30 uur bij de inschrijfbalie. Kijk hier voor het programma en de plattegrond. Let op: betalen per pin of gepast geld. Deelnemerskosten:

  • Toerroutes 25, 50 en 80 km: 25 euro
  • 100 Pelotonstocht: 35 euro
 

Informatiebrochure

Hier is de informatie brochure voor deelnemers te downloaden.
 
Deelnamebescheiden
Elke deelnemer die zich voor de deadline heeft ingeschreven ontvangt:

- Begeleidend schrijven
- Startnummer

Deelnemers die starten vanuit de bedrijfsstartvakken ontvangen een grijs of rood polsbandje. Met een rood polsbandje heb je ook toegang tot de bedrijfscatering.
 
Let op: dit jaar ontvangen individuele deelnemers GEEN (wit) polsbandje.
Dit jaar zit er ook geen deelnemersboekje en "Ik fiets voor" sticker meer in de envelop. De stickers zijn op zondag 9 september wel verkrijgbaar bij de informatiebalie. De informatiebrochure is hieronder te downloaden.
 

Deadline voorinschrijving

De deadline van de voorinschrijving was zaterdag 4 augustus 23.00 uur. Iedereen die voor die tijd is ingeschreven, ontvangt rond 17 augustus de deelnamebescheiden thuis of op kantoor (in geval van een bedrijfsteam).  


Na-inschrijving
Indien je je 5 augusutus of later heb ingeschreven, dan kun je je bescheiden ophalen bij de inschrijfbalie op 9 september, vanaf 7.30 uur. Op vertoon van je bevestigingsmail liggen daar jouw bescheiden klaar. Wanneer je je voor de deadline hebt ingeschreven, maar de betaling pas na 4 augustus (23.00 uur) hebt voltooid, dan dien je ook de bescheiden op te halen bij de inschrijfbalie op 9 september.

Ben je wel voor de deadline van voorinschrijving ingeschreven, maar heb je een paar dagen voor de Ride nog niets ontvangen? Dan kun je contact opnemen met info@ridefortheroses.nl. Hier kun je aangeven wat je precies mist, met jouw naam en adres erbij vermeld. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.