Deelnamebescheiden


Deadline voorinschrijving

De deadline van de voorinschrijving was zaterdag 4 augustus 23.00 uur. Iedereen die voor die tijd is ingeschreven, ontvangt rond 17 augustus de deelnamebescheiden thuis of op kantoor (in geval van een bedrijfsteam).  
 
Deelnamebescheiden
Elke deelnemer die zich voor de deadline heeft ingeschreven ontvangt:

- Begeleidend schrijven
- Startnummer

Deelnemers die starten vanuit de bedrijfsstartvakken ontvangen een grijs of rood polsbandje, met een rood polsbandje heb je ook toegang tot de bedrijfscatering ( Let op: dit jaar ontvangen individuele deelnemers (wit) GEEN polsbandje). Dit jaar zit er ook geen deelnemersboekje en fiets voor sticker meer in de envelop. De stickers zijn op zondag 9 september wel verkrijgbaar bij de informatiebalie. 

Na-inschrijving
Indien je je 5 augusutus of later heb ingeschreven, dan kun je je bescheiden ophalen bij de inschrijfbalie op 9 september, vanaf 7.30 uur. Op vertoon van je bevestigingsmail liggen daar jouw bescheiden klaar. Wanneer je je voor de deadline hebt ingeschreven, maar de betaling pas na 4 augustus (23.00 uur) hebt voltooid, dan dien je ook de bescheiden op te halen bij de inschrijfbalie op 9 september.

Ben je wel voor de deadline van voorinschrijving ingeschreven, maar heb je een paar dagen voor de Ride nog niets ontvangen? Dan kun je contact opnemen met info@ridefortheroses.nl. Hier kun je aangeven wat je precies mist, met jouw naam en adres erbij vermeld. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.