Voor bedrijven


Als bedrijf kan je ook inschrijven met een team en deelnemen aan de Ride for the Roses en samen met je collega's meehelpen om een vuist te maken tegen kanker. Kijk hier voor de flyer met meer informatie.
 

Je kan al met een bedrijfsteam mee doen vanaf (minimaal) 10 deelnemers en daar krijg je meer bij dan alleen deelname aan de Ride for the Roses.
  • Zo hebben alle bedrijven een eigen startvak;
  • Vertrekken alle bedrijfsteams vóór de individuele deelnemers;
  • Is er voor de start een ontbijtbuffet en na aankomst een lunchbuffet; 
  • Daarbij krijgt u een logovermelding op de ‘Mijn Ride’ bedrijfspagina van de website www.ridefortheroses.nl met o.a. een link naar je eigen website;
  • In het startvak is er een vermelding van het bedrijfslogo op de bewegwijzering;
  • En is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve afspraken van de Ride for the Roses voor het produceren van een Ride wielershirt voor het eigen bedrijf.
 
Nog niet helemaal overtuigd om als bedrijf deel te nemen aan de Ride for the Roses? Wellicht helpt dit u nog over de streep.
 
Naast dat je als bedrijf bijdraagt aan een maatschappelijk doel, ben je ook nog eens gezond bezig door op de fiets te stappen. En het belangrijkste is misschien wel dat je het fietsen niet alleen doet, maar met je collega's! Daarbij hoef je niet eens te goed te kunnen fietsen om mee te doen. Als bedrijfsteam kan je deelnemen aan de cycletour van 100 km, maar ook aan een van de toertochten van 25 of 50 km. Het sponsorbedrag van een bedrijfsteam is € 1.500,- (excl. BTW).
 

Vroeg inschrijven loont!

De startvolgorde op 9 september wordt bepaald op basis van de datum van inschrijven, zo snel mogelijk inschrijven loont dus! Schrijf je bedrijf dus nu direct in!