Programma en plattegrond


Het programma en de plattegrond van de Ride for the Roses 2018 in Haarlemmermeer zien er als volgt uit: 

Zondag 9 september

 

07.30 uur Openstelling Expo Haarlemmermeer voor deelnemers, opening ontbijtbuffet voor bedrijfsteam deelnemers.
+ mogelijkheid daginschrijving (gepast of per pin betalen)
09.30 uur Deelnemers 100 km peloton klaar staan in hun startvakken
09.40 uur Startceremonie alle tochten (let op, dit jaar 1 startceremonie),
09.55 uur "The Rose" (let op, dit jaar maar 1 maal i.v.m. 1 startceremonie
10.00 uur Start 100 km pelotonstocht
±10.30 uur Start toertochten 25/50/80 km (aansluitend op vertrek pelotonstocht).
let op: er is geen aparte startceremonie voorafgaand aan de start toertochten.
13.00-16.00 uur Binnenkomst deelnemers + Afterparty met muziek en horeca.
  • ca. 14.00 uur aankomst peloton 100 km cycletour
16.00 uur Sluiting rozenstraat (alle deelnemers dienen gefinisht te zijn), nog steeds toegang tot Afterparty met horeca en muziek 
17.00 uur Einde Afterparty
 
 
Startprocedure & -ceremonie

Uiterlijk 09.30 uur dienen alle deelnemers van de bedrijfsteams zich op te stellen in hun startvak (te herkennen aan het logo van het bedrijf). De pelotonstocht (100 km) vertrekt om 10.00 uur met allereerst de prominenten, Top Fondsenwervers en de bedrijfsteams. Aansluitend volgen alle individuele 100 km peloton deelnemers. De personen van bedrijfsteams die deelnemen aan de toertochten (25, 50, 80 km) blijven wachten in hun startvak. De toertochten starten rond 10.30 uur, direct aansluitend aan de pelotonstocht. Let op: er is dit jaar geen aparte startceremonie voor de toertochten. Er is één startceremonie om 10.00 uur voor alle deelnemers van de Ride for the Roses.
  
Middagprogramma - NIEUW
Dit jaar ziet het middagprogramma er anders uit dan je gewend bent. We hebben een verassing voor je in petto bij de finish :-) Het zal in elk geval een feestelijk onthaal worden. Nadat je gefinisht bent kan je heerlijk bijkomen onder het genot van een hapje en drankje. Het middagprogramma is voor iedereen toegankelijk, dus nodig je familie en vrienden vooral uit! Hier kan zowel in de ochtend als in de middag contant of per pin worden afgerekend. Uiteraard kunnen bedrijfsdeelnemers genieten van de welverdiende lunch in de caterings ruimte.
Let op: Houd de dagen voorafgaand aan het evenement onze website, Twitter, Facebook, e-mail en onze speciale Ride for the Roses event app in de gaten in verband met weersverwachtingen, programma en adviezen.
 

Plattegrond

Klik op de plattegrond om de afbeelding te vergroten.