Routebeschrijving & Parkeren


De Ride for the Roses 2018 start vanuit Expo Haarlemmermeer. Expo Haarlemmermeer is gelegen aan de N205 en is uitstekend bereikbaar met de auto, OV en fiets. Er dient geparkeerd te worden op de aanwezige (grote) parkeerterreinen. Op locatie dien je de aanwijzingen van de aanwezige verkeersregelaars te volgen.
Het parkeren is gratis en op eigen risico.

Volg zowel op de openbare weg als op het terrein altijd de aanwijzingen van politie, verkeersregelaars, beveiliging en Ride-medewerkers op. 
 

Met de auto

Gebruik voor uw navigatiesysteem het volgende adres: Stelling 1, Vijfhuizen. Volg daarna de bewegwijzering en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.


Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid met auto en OV. 

  • Na het oprijden van het terrein wordt u door de verkeersregelaars naar het juiste parkeerterrein geleid. Volg alstublieft de aanwijzingen op.
  • Parkeer op aanwijzing van de verkeersregelaar uw auto.
  • Volg daarna de borden Start/Finish om bij de start te komen.

 

Met de fiets

De ingang van de Ride for the Roses locatie is naast de hoofdingang van  Expo Haarlemmermeer. Het adres is Stelling 1, Vijfhuizen. Om u een veilige en snelle toegang tot de Ride for the Roses te bieden, volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars.

 

Met het openbaar vervoer

Kom je met het OV? Er is een bushalte voor de deur. Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid met auto en OV. U kunt het volgende adres invoeren: Stelling 1, 2141SB Vijfhuizen.