Vrijwilliger worden


Help mee als vrijwilliger bij de Ride for the Roses 2018

 
Help je mee om ruim 10.000 fietsende strijders een fantastische dag te bezorgen? Dat is weggelegd voor de vrijwilligers van de Ride for the Roses. Het bezorgt ook jou zelf een unieke ervaring! Een geweldige gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van de Ride for the Roses, één van de grote eendaagse fondsenwervende sportevenementen in Nederland! Wie wil er niet meehelpen om dit succesvol te laten verlopen?
 
 
Een evenement als de Ride for the Roses kan niet zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Wij komen daarom graag in contact met vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken om van de Ride for the Roses een onvergetelijk evenement te maken. Meewerken aan de Ride for the Roses verloopt in een ongedwongen sfeer en bezorgt alle fietsende deelnemers een geweldige dag. Ook draag je op een actieve manier jouw steentje bij aan de kankerbestrijding! Kijk daarom snel hieronder of er een klus bijstaat die jij wilt uitvoeren en meld je aan!

  

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen met:
  • De opbouw en afbouw van de start - en finishlocatie (voor de bikkelaars met uithoudingsvermogen)
  • Het ophangen van spandoeken bij start - en finishlocatie (voor pietjes precies, want het moet er natuurlijk netjes bij staan)
  • Controle en verwijzen naar de juiste plek als gastheer, -vrouw (voor de gastvrije vrijwlliger)
  • Uitgifte van deelnemersbescheiden bij de inschrijfbalie (voor de gastvrije en oplossingsgerichte vrijwilliger)
  • EHBO (EHBO'ers dus)
  • Het uitdelen van rozen en goodiebags bij de finishlocatie (voor de juichende vrijwilliger)
  • De catering van de bedrijfsruimte (gastvrij)
  • Diverse logistieke werkzaamheden voor, tijdens en na afloop (voor de oplossingsgerichte vrijwilliger)
  • De beveiliging van het parcours (Evenementen Verkeers Regelaar) (online cursus volg je indien nodig via de Ride for the Roses)
  

Aanmelden als vrijwilliger

Natuurlijk is belangrijk dat je plezier hebt en dat je dat uitstraalt! Ben je enthousiast om te helpen, vul dan direct het online inschrijfformulier in. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@ridefortheroses.nl.
 
Graag begroeten wij je als vrijwilliger van de Ride for the Roses op 7,8 of 9 september 2018!

 
Download hier de flyer.