Ride Merchandise


Loop jij er dit jaar ook weer helemaal in Ride stijl bij? Met de aankoop steun je ook nog eens de strijd tegen kanker. Een deel komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.
 
De officiele Ride for the Roses WEBSHOP (van Bioracer) is inmiddels gesloten.. Wel is de kleding via onze helpdesk te bestellen (zolang de voorraad strekt). Interesse? Stuur ons dan een mailtje.
 

 
Levertijd
Besteldatum Levering
Van 27 mei t/m 10 juni 2018 ACTIEPRIJZEN - De bestelling wordt thuis geleverd. Zie Bioracer webshop voor de levertijd.
Vanaf 11 juni t/m 11 juli 2018 REGULIERE PRIJZEN - De bestelling wordt thuis geleverd. Zie Bioracer webshop voor de levertijd.
vanaf 11 juli t/m 31 augustus 2018 Levering thuis, na overleg (zolang de voorraad strekt)
1 t/m 9 september Levering op 9 september bij de infostand (zolang de voorraad strekt)
10 t/m 23 september 2018 Nabestelling, ca. 6 weken
 

 

Als je hier of over andere zaken vragen hebt, kunt je bellen met 06 - 27 47 39 73 (ook via Whats app bereikbaar) of mailen naar info@ridefortheroses.nl.


De gewone T-shirts en het smartphonehoesje zijn het hele jaar door te bestellen! Wil je één van deze items aanschaffen? Stuur een mail naar info@ridefortheroses.nl of bel met  06 - 27 47 39 73 (ook via Whats app bereikbaar) over de te volgen procedure voor het bestellen van deze items. 

 

Wielertenue

(normale PRIJS €94,95)
Vanwege alle positieve reacties is ook dit jaar de RFTR wielerkleding lijn in rode kleur. Wil jij ook in stijl op 9 september aan de start verschijnen?
Het tenue bestaat uit een wielershirt (Prof Jersey SS Matrix, dit jaar met bedekte rits) en een wielerbroek (Bibshort Race Proven 2.0 Lycra).
Op de zijkanten van het shirt en de broek staat de tekst: "Ik fiets mee tegen kanker"
wielershirt

(normale PRIJS €44,95)
Vanwege alle positieve reacties is ook dit jaar de RFTR wielerkleding lijn in rode kleur. Wil jij ook in stijl op 9 september aan de start verschijnen?
Het wielershirt is een Prof Jersey SS Matrix, voorzien van 3 zakken op de achterkant en dit jaar een bedekte rits.
Op de zijkanten staat de tekst: "Ik fiets mee tegen kanker"WIELERBROEK


(normale PRIJS €64,95)
De wielerbroek is een Bibshort Race Proven 2.0 Lycra.
Op de zijkant staat de tekst: "Ik fiets mee tegen kanker"


Bedrijfstenue
Om volledig in stijl aan de start te staan op 9 september kun je nu ook een gepersonaliseerd Ride for the Roses bedrijfswielertenue laten ontwerpen. Het bedrijfswielertenue bestaat uit een wielershirt en optioneel een wielerbroek. Het shirt en de broek zijn in de Ride stijl, maar op het tenue is ook een plaats gecreëerd die je als bedrijf zelf kunt invullen met tekst en/of logo's naar keuze. Ook kan de kleur van het tenue worden aangepast aan je eigen bedrijfskleur. De minimale afname om in aanmerking te komen voor de bedrijfswielerkleding is 10 wielershirts.
 
Vraag meer informatie aan via mail of telefoon.
Overig

Ook in de webshop zijn een Isolation trui met lange mouwen & een Body Winkdblock te koop.
 

 
 
RIDE T-SHIRT MAN *

PRIJS €24,95

Dit is een mooi T-shirt speciaal ontworpen voor de man. Met dit T-shirt draag je de waarden van de Ride for the Roses werkelijk bij je! Het shirt bestaat voor 5% uit polyester en voor 95% uit katoen.

LET OP: valt een maat kleiner. 

 
RIDE T-SHIRT VROUW *

PRIJS €24,95

Dit is een mooi slim fit T-shirt speciaal ontworpen voor de vrouw. Met dit T-shirt draag je de waarden van de Ride for the Roses werkelijk bij je! Het shirt bestaat voor 5% uit polyester en voor 95% uit katoen. 

LET OP: valt een maat kleiner! 


RIDE SMARTPHONEHOESJE *

PRIJS €14,95

Dit is niet alleen een bijzonder fraai Ride for the Roses telefoonhoesje. Het telefoonhoesje beschermt je telefoon ook voor zweet en lichte regen. Zo kun je je telefoon voortaan met een gerust hart meenemen tijdens het fietsen. Afmeting hoesje: 13 cm hoog en 7 cm breed.


 
Speciale Ride for the Roses Sieraden 
Op veler verzoek heeft Miriam Klaassen naast de bestaande hanger ook een herenhanger ontworpen in de Mane Novum collectie. In de 
 
plaathanger is het logo van de Ride for the Roses subtiel verwerkt. De hanger bestaat uit 1e gehalte zilver en is 23x16 mm groot. De hanger kost 32,50 euro. De hanger met zilveren Venetiaans collier 50 cm kost  57,50 euro. De rooshanger kost 25,00 euro; inclusief collier 50,00 euro. 
De collectie bestaat verder uit armbanden, oorhangers, ringen, etc. De sieraden zijn te bestellen of te reserveren via de site: www.miriamklaassen.nl.