Sponsors 2018 | Ride for the Roses


Hoofdsponsors

Dutch Flower Group

Dutch Flower Group is een van de grotere Nederlandse snijbloemenexporteurs en is gevestigd op het moderne Trade Parc Westland te Honselersdijk. Dutch Flower Group levert uitsluitend aan de traditionele groothandel en kiest bewust voor het marktsegment dat de betere kwaliteit vraagt.

Netzodruk

NetzoDruk staat voor excellente digitale drukkwaliteit. Wij begeleiden uw order van A tot Z en denken graag met u mee over de verschillende opties van uw drukwerk. Met drie filialen in  Enschede, Gorinchem en Groningen staan wij ook altijd persoonlijk voor u klaar. Boeken, brochures en huisstijl drukwerk, in iedere gewenste oplage is uw tevredenheid onze uitgangspunt. Betrokkenheid en vakkundigheid is de basis voor ons succes. Liever online bestellen? Ga dan naar netzodrukonline.nl
 

Suppliers

MarjoLand

Als een van Nederlands grootste productiebedrijven van rozen, behoort Marjoland ook tot een van de meest bekende en vooruitstrevende kwekerijen. Met haar blik op de toekomst richt Marjoland zich op een duurzame en solide groei zodat u nog jaren van de mooiste rozen kunt genieten. Marjoland doet dat binnen de visie van de familie Nouweland. Speerpunten zoals energie, arbeid, teelt, techniek, afzet en milieu zijn hierbij erg belangrijk

SowiesoHelder

Als reclamebureau vertellen we verhalen en activeren merken en bedrijven. Via creatief werk met een duidelijke punt, inspireren we mensen en zetten hen aan tot handelen. Of dat nu intern of extern is, B2B of B2C, bij ons heiligt de doelgroep de middelen. En we zijn snel, heel erg snel. De tijd van wekenlange conceptontwikkeling is voorbij. Vandaag bedacht, morgen gemaakt.
 

Gastgemeente

 

Gemeente Haarlemmermeer

In Haarlemmermeer kun je veel ontdekken en zijn er talloze manieren om je te ontspannen. Naast natuurlijk Schiphol Airport, het bruisende Hoofddorp Winkelstad, Gemaal de Cruquius en Landgoed De Olmenhorst, zijn er nog vele andere fascinerende plekken en evenementen om te bezoeken. Zoals de Geniedijk met haar forten, onderdeel van de Stelling van Amsterdam en op de werelderfgoedlijst van UNESCO, maar ook het Haarlemmermeerse Bos en de Toolenburgerplas waar veel evenementen worden georganiseerd. Ontdek de parels van Haarlemmermeer, op de fiets of wandelend!

Locatiepartner

 

Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer: multifunctioneel groen midden in de Randstad. Het huidige terrein van Expo Haarlemmermeer vormde het hart van de Floriade in 2002. Na de Floriade werd het gebied ingericht als park en het hart van het terrein werd een evenemententerrein. Expo Haarlemmermeer biedt een onverwachte rust in het hart van de Randstad. Het heeft een unieke ligging in de Haarlemmermeer tussen Schiphol, Amsterdam en Haarlem. De start- en finishlocatie van de Ride ligt in het natuurgebied 'De Groene Weelde' en heeft een enorm buitenterrein. Daarnaast is er een uniek binnen / buiten gevoel doordat de Expo volledig van glas is. Expo Haarlemmermeer ademt eco en duurzaamheid uit door het zonnepanelen dak van maar liefst 26.000 m2.
 

Event suppliers

De Winter Logistics

De Winter Logistics is een logistieke dienstverlener voor de sierteeltsector, waar wij zowel kwekers als exporteurs van dienst zijn. Met De Winter Logistics als uw logistieke partner bent u daardoor in staat om meer aandacht aan uw eigen kernprocessen te besteden. In de wetenschap dat het gehele logistieke deel van uw bedrijfsvoering in vertrouwde handen is.
 
Dat vraagt om een dienstverlener op hoog niveau. De Winter Logistics is zo’n dienstverlener. En tegelijkertijd een specialist: de sierteeltsector is onze enige sector. Met die ervaring zijn we in staat om ons dienstenpakket exact toe te snijden op de wensen van kwekers en kopers.

 

Draag je de Ride ook een warm hart toe en ben je benieuwd naar de sponsor mogelijkheden? Kijk hier voor meer informatie.