Top fondsenwervers

Fondsenwerving bij de Ride for the Roses is niet verplicht maar wordt wel aangemoedigd. Jouw harde werk wordt door ons beloond, en bovendien mag je enorm trots zijn op de bijdrage die je levert aan de versnelling in kankeronderzoek. Hieronder zie je onze toppers. Deelnemers die meer dan €1.000 ophalen zijn lid van ‘De kopgroep’. Zit je in de top 100? Dan mag je het startnummer dat op 14 september middernacht bij jouw plek in de top 100 hoort op komen halen bij de infostand.

Hou jij wel van een wedstrijdje? Trek dan een sprint! Niet op je fiets, maar op je actiepagina.

Het startpunt is voor iedereen hetzelfde: het gaat om het bedrag dat in deze week bovenop de eventueel al opgehaalde donaties komt. Iedereen kan dus meedoen aan de sprint! In de week van 1 – 8 juli dagen we deelnemers uit om een sprintje te trekken! Niet op de fiets, maar op de actiepagina. Wie tussen 1 juli (00.00 uur) en 7 juli (23.59 uur) het meeste geld ophaalt  wordt beloond met de bloembollentrui.

De sprint duurt tot het einde van de Tour: van 19 juli 14.00 uur tot en met zondag 28 juli 23.59 uur. Wie in deze periode het meeste geld ophaalt, wint de versnellingstrui. Een prachtig, uniek exemplaar waarmee jij op 15 september jouw prestatie kan laten zien.

Supertip! Gebruik de social media om aandacht te vragen voor jouw actie. Deze afbeeldingen, en andere handige materialen, vind je in onze toolkit!