Top fondsenwervers

Fondsenwerving bij de Ride for the Roses is niet verplicht maar wordt wel aangemoedigd. Het harde werk van onze top fondsenwervers werd dit jaar voor het eerst beloond met diverse wielershirts. Hieronder zie je onze toppers. Deelnemers die meer dan €1.000 ophaalden werden lid van ‘De kopgroep' en de top 100 mocht op 15 september starten in het eerste startvak.

Hou jij wel van een wedstrijdje? Trek dan een sprint! Niet op je fiets, maar op je actiepagina.

Het startpunt is voor iedereen hetzelfde: het gaat om het bedrag dat in deze week bovenop de eventueel al opgehaalde donaties komt. Iedereen kan dus meedoen aan de sprint! In de week van 1 – 8 juli dagen we deelnemers uit om een sprintje te trekken! Niet op de fiets, maar op de actiepagina. Wie tussen 1 juli (00.00 uur) en 7 juli (23.59 uur) het meeste geld ophaalt  wordt beloond met de bloembollentrui.

De sprint duurt tot het einde van de Tour: van 19 juli 14.00 uur tot en met zondag 28 juli 23.59 uur. Wie in deze periode het meeste geld ophaalt, wint de versnellingstrui. Een prachtig, uniek exemplaar waarmee jij op 15 september jouw prestatie kan laten zien.

Supertip! Gebruik de social media om aandacht te vragen voor jouw actie. Deze afbeeldingen, en andere handige materialen, vind je in onze toolkit!

De laatste loodjes wegen het zwaarst! Trek jij nog een eindsprint en haal jij tussen 28 augustus 00.00 uur en 7 september 23.59 uur het meeste geld op? Dan mag je je melden bij de inschrijfbalie op het start- en finishterrein bij de Zeelandhallen, om de groene trui in ontvangst te nemen! De inschrijfbalie is geopend op zaterdag 14 september van 15.00 – 17.00 uur en op zondag 15 september vanaf 7.30 uur.