Rijd voor een roos uit liefde
voor een dierbare

00
dagen
00
uur
00
minuten

tot de Ride for the Roses

62.737

Voorlopige opbrengst 2022

951

Riders

Ride for the Roses verhuist naar Floriade | Almere

1 oktober 2022

Deze editie van de Ride for the Roses zal niet meer starten vanuit Aalsmeer maar vanaf een nieuwe unieke locatie, namelijk vanaf Floriade in Almere. Floriade Expo 2022 is een wereldtuinbouwtentoonstelling die eens per tien jaar plaatsvindt in een andere stad in Nederland. Een unieke locatie waar je geniet van de geur en kleur van groenten, fruit, planten en bloemen. En dus ook de geliefde rozen!

Ride for the Roses

Letterlijk en figuurlijk in de versnelling voor kankeronderzoek. De Ride for the Roses is het fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 25 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen of kiest voor de langste rit, 200 km, we doen het samen!
Samen, op weg naar een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met- en na kanker.

Bestel nu jouw Ride for the Roses wielershirt. Een klein gebaar met een geweldige impact! 

Prachtige routes door de groene omgeving rondom de Floriade. 


Goed voorbereid aan de start op 1 oktober?
Train mee met Fondo! 

Met deze fondsenwervende tips draag jij bij aan een versnelling in onderzoek naar kanker. 

Waarom we fietsen

Het begon met Lance Armstrong die fietste met drie vrienden om geld op te halen voor onderzoek tegen kanker. Degene die als eerste thuis was, kreeg een bos rozen. Het jaar daarna groeide het uit tot een evenement en inmiddels zijn we toe aan de 23e editie.

Met de Ride for the Roses maken we impact. Elke euro die een deelnemer ophaalt gaat rechtstreeks naar de projecten van KWF die een versnelling teweeg brengen in onderzoek naar kanker.

Elke dag nemen families afscheid van hun dierbare. Wij willen daar verandering in brengen, en wel snel! Iedereen verdient een morgen, zodat kinderen kunnen opgroeien met hun ouders, grootouders, ooms en tantes. Zodat families niet meer verscheurd worden door het verdriet dat kanker met zich meebrengt. Verdriet dat nu nog te vaak, te veel voorkomt.

 Schrijf je nu in

23 jaar Ride for the Roses

De Ride for the Roses heeft sinds haar oprichting al meer dan € 15 miljoen opgehaald voor kankeronderzoek. KWF Kankerbestrijding heeft daarmee talloze onderzoeken kunnen financieren. Onderzoek op het gebied van onder andere longkanker, huidkanker, borstkanker en prostaatkanker.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

#ridefortheroses