Beloningen en sprints

De Ride for the Roses is geen wedstrijd, er is geen tijdsregistratie en fondsenwerving is niet verplicht.  Hoe meer geld je als deelnemer ophaalt, hoe meer versnelling in kankeronderzoek. En dat moedigen we natuurlijk aan! We organiseren een aantal fondsenwervende sprints. Tijdens een sprint stimuleren we je om zoveel mogelijk geld op te halen. Heb je de sprint gewonnen? Dan belonen wij je met een unieke wielertrui!

Ride for the Roses-pin

Haal minimaal €50 op en ontvang deze pin!Gouden stuurbord

De 100 fondsenwervers die het hoogste bedrag hebben opgehaald starten op 1 oktober met een gouden stuurbord. Degene die de meeste fondsen werft, draagt bij de Ride het gouden startnummer 1. 

De bloembollentrui


Inmiddels zit de eerste fondsenwervings-sprint erop! Tussen 11 en 21 juni heeft
Geert-Jan ruim €800 opgehaald en daarmee wint hij de bloembollentrui. 

De eerste versnellingstrui

De eerste versnellingssprint zit erop! Tussen 10 en 19 juli heeft Cor van den Bos zijn spint ingezet en meer dan €1.100 opgehaald. Daarmee wint hij de eerste versnellingstrui. 

De tweede versnellingstrui

De tweede versnellingssprint zit erop! Tussen 20 en 30 augustus heeft Roderick van Meel meer dan €1.200 opgehaald. Daarmee is hij de winnaar van de tweede versnellingstrui. 

De derde versnellingstrui

De laatste versnellingssprint zit erop! Tussen 12 en 19 september heeft Esmée Visser meer dan €1.400 opgehaald. Daarmee wint zij de derde versnellingstrui. 


De groene trui

Tussen 23 en 30 september vindt de laatste fondsenwervings-sprint plaats.
De deelnemer die in deze periode het meeste ophaalt, wint de groene trui.


De roze trui

De deelnemer onder de 21 jaar die het meeste geld heeft opgehaald voor de versnelling in kankeronderzoek, krijgt de roze trui.De gele trui

De deelnemer die het hoogste bedrag aan donaties heeft opgehaald voor Ride for the Roses 2022 wint de gele trui.