Beloningen en sprints

De Ride for the Roses is geen wedstrijd, er is geen tijdsregistratie en ondsenwerving is niet verplicht.  Hoe meer geld je als deelnemer ophaalt, hoe meer versnelling in kankeronderzoek. En dat moedigen we natuurlijk aan! We organiseren een aantal fondsenwervende sprints. Tijdens een sprint stimuleren we je om zoveel mogelijk geld op te halen. Heb je de sprint gewonnen? Dan belonen wij je met een unieke wielertrui!

Ride for the Roses-pin

Haal minimaal €10 op en ontvang deze pin!De kopgroep

Haal jij meer dan €1.000 op? Dan zit je in de in de kopgroep! Deelnemers in de kopgroep worden beloond met een gouden pin en een gouden stuurbordje.

De gele trui

De deelnemer boven de 21 die het meeste geld heeft opgehaald voor de versnelling in kankeronderzoek, krijgt de gele trui.De roze trui

De deelnemer onder de 21 jaar die het meeste geld heeft opgehaald voor de versnelling in kankeronderzoek, krijgt de rode trui.

De bloembollentrui

Tussen 11 juni en 21 juni vindt deze fondsenwervings-sprint plaats: de deelnemer die in deze periode het meeste geld ophaalt, wint de bloembollentrui.

De versnellingstrui

Tussen 10 en 19 juli vindt de versnellingssprint plaats: de deelnemer die in deze periode het meeste geld ophaalt, wint de versnellingstrui.

De groene trui

Tussen 20 augustus en 30 augustus vindt deze fondsenwervings-sprint plaats. De deelnemer die in deze periode het meeste ophaalt, wint de groene trui.